logo 809836513
nieuwsbrief_klein2
testimonial_klein-D

New Fashion

BOOGIE - HAARMODELIJN WINTER 2022-2023

Als er één periode is geweest waarin je je qua uiterlijk helemaal kon uitleven, dan was het wel aan het eind van de jaren 70. BOOGIE, onze Haarmodelijn voor het komende trendseizoen, is een meer dan vette knipoog naar dit tijdperk. Right on!

REVIVAL MET EIGENTIJDSE TWIST

Het einde van de seventies betekende een explosie van creativiteit op het gebied van dans, interieur, fashion en muziek. Denk maar eens aan stromingen zoals de glamrock, de synthesizerpop, de punk en natuurlijk de disco. Het is niet gek dat invloeden uit dit tijdperk zich aandienen op het moment dat na een ingehouden periode alles weer kan en mag. Maar we vertalen die natuurlijk wel helemaal naar nu…

VOLUME, VOLUME EN NOG MEER VOLUME

Denk je aan kapsels uit die tijd, dan denk je misschien vooral aan enorme haarbossen. Die zie je ook bij de trendkapsels van BOOGIE, maar we maken ze wel wat verfijnder en subtieler. Andere inspirerende jarenzeventigkenmerken die herkenbaar zijn in BOOGIE zijn de langere lengtes in de nek (‘matjes’ anno 2022) en de vele grote golven en krullen. En leuk voor de mannen: de snor maakt een comeback! Uiteraard netjes getrimd en very stylish.

OPVALLENDE ACCENTEN

Na een aantal fashionseizoenen met poederige pastels breekt weer een periode met volle rijke kleuren aan. Denk aan pure chocola, caramel en hazelnoot, maar ook aan roest en koper. Als opvallend accent brengen we daarin de brede lichtere banen aan die zo kenmerkend waren voor de jaren 70. Of we voegen van een vleug teal (groenblauw) aan jouw haartint toe, als je donker haar hebt. Dat geeft jouw look meteen meer kracht en uitstraling. De kleurproducten van nu geven naast een prachtige volle kleur overigens ook een schitterende glans, die jou dit najaar helemaal laten shinen!

MOVE, BABY, MOVE

Wat je ook doet, je haar moet natuurlijk lekker meebewegen. Daarom gebruiken we dit najaar veel flexibele producten zoals klei, texture- en zoutsprays. Die geven je haar

alle benodigde volume en stevigheid, maar laten het evengoed lekker bouncen. En het leuke is: doordat je haar zo flexibel blijft, kun je het in no time restylen naar een andere look. Gewoon even je handen erin en klaar. Maak gauw een afspraak, dan laten we het je zien.

NHL2022 430

VIBES – HAARMODELIJN VOORJAAR/ZOMER 2022

Op naar de summer of love!

Het belooft een uitbundige zomer te worden, met veel te beleven en vooral: veel te genieten, samen met iedereen die je lief is. Nothing but good vibes! Bij Arti Hair gaat ook de haarmode komend seizoen helemaal los, met veel beweging en ongeremd spelen met kleur.

Weg met die controle, er kan en mag weer van alles. Dat maakt dit het perfecte moment voor een vrolijke en optimistische nieuwe look! Daarvoor ben je bij Arti Hair natuurlijk aan het perfecte adres. De vijf positieve trendkapsels uit VIBES, de haarmodelijn voorjaar/zomer 2022, vormen een onuitputtelijke inspiratiebron om jou dit voorjaar te laten shinen.

EXPRESSIEF

Alles gaat weer bewegen en dus ook het haar. Die vrije beweging ontstaat door het knippen en/of slicen van kortere lagen in het haar, waardoor het direct meer textuur krijgt. Ook de kleuringen van het komend trendseizoen zijn expressief, met vakkundige combinaties van technieken voor boeiende kleurschakeringen. Toners zijn dit seizoen wederom toners onmisbaar. Deze snelle semi-permanente kleuringen (slechts 10 minuten inwerktijd!) zijn geweldig om accenten mee te zetten en nuances aan te brengen in je haar. Bij VIBES is vooral gekozen voor toners met een trendy violette ondertoon en voor zand- en goudtinten.

LEKKER LOSGAAN

Ook wat styling betreft kun je echt helemaal losgaan. Wij laten graag zien hoe je met vernuftige technieken je haar meer volume en ondersteuning geeft. Bijvoorbeeld door zigzagwafeltjes in je onderste haarlagen aan te brengen met een crimping iron – een van de populairste stylingtools op dit moment. Of laat je haar gewoon aan de lucht drogen en houd het lekker los, met alleen een goed stylingproduct om het lang in model te houden. We adviseren je graag bij. Kortom: alles kan en alles mag (weer). Enjoy!

NHL4 22 430

Haarmodelijn winter 2021-2022 ‘REMIX’ bij Arti Hair

Ga lekker los en doe je haar in the mix!

Komend trendseizoen kun je bij Arti Hair helemaal in the mix. We hebben inspirerende tophits (lees: knip-, kleur- en stylingtechnieken) uit de seventies en eighties letterlijk bij de kop genomen en bewerkt tot nieuwe, creatieve versies: net als in de muziek. Het resultaat? Een swingende look waarmee je gezien wilt worden. Right on!

Remix is een mix van allerlei technieken en stijlen. Dat maakt dat je haar dit najaar absoluut geen beperkingen heeft en dat je helemaal los kunt gaan. Supervrije haircuts, hippe kleuren en megaveel textuur: de nieuwe trendcollectie heeft uitdagende en uitgesproken kapsels voor jouw persoonlijke remix. Vind je de modellen uit de collectie iets te heftig? Met andere kleuringen en styling maken we eenvoudig je eigen mix die helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Variaties op een thema

Mooi voorbeeld: een kapper kamt vaak eerst scheidingen in je haar voordat hij knipt. Bij REMIX gaan de stylisten van Arti Hair spelen met die scheidingen, zodat het haar op een nieuwe manier valt als het geknipt is. Hoe gaaf is dat? Komend seizoen zijn ook pony’s opvallend aanwezig in allerlei vormen en stijlen: van microkort tot superlang. We kijken graag samen wat bij jou past.

Wow-kleuren

Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom heeft Arti Hair voor REMIX veel uitdagende tinten in huis. Diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. Het team nodigt je uit om samen naar hartenlust te experimenteren met deze wow-kleuren. Door de tijdelijke houdbaarheid van de tinten kun je eenvoudig wisselen en uitproberen; we adviseren je graag. Liever iets minder uitbundig? Dat kan natuurlijk ook, er zijn tal van mildere nuances die passen bij jouw stijl en gevoel.

Give it a try

De trendkapsels van REMIX hebben ook gemeen dat ze megaveel textuur hebben, ook voor de mannen. Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Ook zo’n omvorming is er na zo’n acht tot tien weken weer uit. Dus give it a try.

NHL2021B

Beleef lol met je haar in de zomer van 2021!

Gun jij jezelf dit voorjaar een fantastische nieuwe look? Met de nieuwe Haarmodelijn voorjaar/zomer 2021 heeft Arti Hair inspiratie in overvloed om jouw look een geweldige TWIST te geven: helemaal 2021, maar met een vleugje 70’s.

LAAGJES MET GEHEUGEN

Zo lekker, dat haar dat lekker vrij om je heen beweegt en steeds weer precies goed terug valt. Alsof het een geheugen heeft! Het geheim? We knippen je haar in verschillende lagen, waarbij we spelen met geometrische vormen. Een beetje zoals Piet Mondriaan dat deed in de kunst, gecombineerd met wat inspiratie uit de jaren 70. Of je nu gaat voor kort, lang of daar tussenin: met deze haarmodelijn hebben we kapsels op iedere lengte, die passen bij jouw individuele stijl.

SLIM KLEUREN

Via een slimme kleuring kunnen we precies de tint creëren die bij je past. Heb je nog geen kleuring, maar wel zin in iets nieuws? Kies dan voor een trendy combinatie van goudblond en koel asblond: dé hit van deze zomer!

IN EEN HANDOMDRAAI

Onder het coronamotto ‘support your locals’ maak je je nieuwe look natuurlijk helemaal af met de kwalitatieve stylingproducten die je nu gelukkig weer bij ons kunt aanschaffen. Voorzien van deskundig en persoonlijk advies: kom daar eens om bij de gemiddelde online shop. Door de combi van die producten en ons vakkundige knip- en snijwerk geef je je nieuwe look in no time een andere twist. Hoe leuk is dat? Dus vier de vrijheid, do the twist!

Twist430

Haarmodelijn ‘Forever’, najaar-winter 2020/2021

Twiggy, Farah Fawcett, James Dean: sterren met legendarische hairlooks. Nu we leven in een periode waarin alles anders is, bieden de kenmerken van bekende looks houvast en inspiratie voor de trends van nu. Innovatieve technieken en creatieve interpretaties zor- gen voor trendy versies 3.0 met veel zacht- heid in lijn, kleuring en styling.

We leven in een bizarre tijd momenteel. De wereld staat op z’n kop en er heerst veel onzekerheid. In zo’n periode bieden vertrouwde zaken een aangenaam houvast. Dat geldt ook voor vertrouwde beelden, zoals de hairlooks van stijliconen als Twiggy, Farah Fawcett en James Dean. Je leest hun namen en ziet ze direct voor je. Dat komt uiteraard door hun persoonlijkheid en sterrenstatus, maar zeker ook door hun karakteristieke kapsels. Kapsels die destijds echt baanbrekend waren en helemaal anders dan wat je daarvóór zag. FOREVER, de nieuwe Haar- modelijn najaar-winter 2020/2021, nam de kenmerken van deze iconische looks en liet daar de innovatieve knip-, snij-, kleur- en stylingtechnieken van nu op los. Het resultaat: een collectie geweldige trendkapsels waarmee je ook bij social distancing perfect mee voor de dag komt. Omdat er nóg zoveel kan veranderen, maar je er ook in coronatijd goed uit wil zien.

LANGERE CONTOUREN

Dat was dit voorjaar natuurlijk wel even een dingetje. Doordat de kappers dicht moesten, liet iedereen tijdelijk noodgedwongen zijn haar groeien. Veel mensen beviel dat eigenlijk wel en kozen voor langere lengtes, ook toen de kappers weer open mochten. Mede om die reden heeft de nieuwe Haarmodelijn relatief langere contouren, veel gedekte partijen en is het haar nergens ultrakort.

ZACHTE KLEURINGEN

Als er één ding anno 2020/2021 wezenlijk anders is ten op- zichte van de iconische looks van toen, dan zijn het de kleu- ringen wel. Was alles destijds knalhard, door de superverfijnde airtouch balayagetechniek is het kleurresultaat van nu geraffi- neerder dan ooit. Hoe dat werkt? Kwestie van met de föhn wat haartjes uit een haarstreng blazen, deze opvangen met een folie en subtiel highlighten. Het resultaat is een fantastische natuurlijke blend, waarbij tinten als zand en caramel echt hot zijn. Tel daarbij op dat je steeds meer amoniavrije varianten ziet, zelfs voor permanente kleuringen, en je snapt waarom de kleuringen binnen FOREVER zich typeren door zachtheid.

VRIJ

Door al die fantastische vaktechnieken vallen de trendkapsels van FOREVER eigenlijk al vanzelf goed. Een natural styling doet het dus geweldig, je nieuwe look komt daardoor helemaal tot zijn recht. Dat betekent: natuurlijk laten aandrogen en daarna lekker veel wapperen met je föhn. Uiteraard wel met een beetje mousse voor wat lichte versteviging, maar vooral om je haar te beschermen tegen de warmte.

Karakteristieke coupes gemaakt met een techniek waar je ‘u’ tegen zegt en die je in no time gestyled hebt, met kleuringen die uitblinken in subtiliteit: FOREVER is een collectie waar je spontaan blij van wordt. En dat is precies wat we allemaal goed kunnen gebruiken!

NHL2020b430

Haarmodelijn ‘In control’, zomer 2020

Jij geeft aan wat je wel en niet wilt, Arti Hair zet alle vakkennis in voor een geweldig trendkapsel dat je verwachtingen overtreft. Hoe dan? Gewoon, omdat Arti Hair de juiste skills in huis heeft waarmee jij de volledige controle over je haar krijgt. De kapsels uit de Haarmodelijn Voorjaar – Zomer 2020 zijn really impressieve! Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen die Arti Hair helemaal afstemt op de vorm van je gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? No way: ieder trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher.
LEF TONEN
Wie zegt dat de kleur van je haar in de zomer per se lichter moet zijn dan in de winter? Onzin! Net zoals jij zelf bepaalt of je die fijne linnen broek ook in de winter draagt, heb jij ook de controle over je haarkleur. En zeg nou zelf: dat diepe donkerbruin staat toch geweldig als je huid een kus van de zon heeft gehad? Wel krijg je ’s zomers vaak meer zin in warmte in je haar. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden dit seizoen oneindig – van stralend goudblond via rijke mocca naar gloedvol koper. Heb je koele highlights? Ga dan eens voor een warme toner, dé trend voor het komend seizoen waarvoor je bij Arti Hair natuurlijk aan het juiste adres bent. Een toner is een tijdelijke kleuring die na het wassen over je huidige haarkleur heen wordt gezet. Zo ben je ongeveer zes weken lang super trendy en kun je naar hartenlust spelen met je highlights. Go for it!
TOTALLY IN CONTROL
Een kapsel met langere bovenlengtes vormt de perfecte basis voor oneindig veel stylingmogelijkheden, of je nu voor een rustige of een meer uitgesproken look gaat. Zeker als je een beetje handig bent met tools zoals een krul- of steiltang heb je de volledige controle over je haar. Ben je dat (nog) niet? Wij leggen je graag uit hoe je het effect uit de salon moeiteloos thuis nabootst. De professionele producten die je ook thuis kunt gebruiken, doen de rest, voor een perfect gestyleerd resultaat.

NHLweb430

Shadow, haarlijn najaar/winter 2019

Met de nieuwe Haarmodelijn SHADOW geeft Arti Hair je megaveel vrijheid voor een look die perfect weergeeft wie jij bent. Met contrasten in vorm en kleur die voorheen onverenigbaar leken, maar nu voor een stijlvolle balans zorgen. Kom dus uit je schaduw en be your true self!
STRAK MET BEWEGING
Bij de nieuwe Haarmodelijn, zie je dat de contourlijnen vrijwel allemaal superstrak zijn, ter- wijl het haar zelf volop bewegingsruimte heeft. Hoe dat komt? Door de vele lagen die op verschillende manieren en met diverse technieken in het haar worden geknipt of gesneden! Die lagen sluiten vaak niet op elkaar aan, maar toch oogt het geheel vloeiend en botst het nergens.
TRENDY KOEL
Tussen diep asbruin en licht zandbeige als inspirerende uitersten ligt dit seizoen een wereld aan geweldige tinten. Hoewel koele en warme nuances in deze collectie perfect samengaan, is koel de absolute trend. De cooltint bij uitstek is uiteraard grijs. Die zie bij SHADOW dan ook terug in allerlei nuances! Hier en daar wordt grijs afgewisseld met hippe metallic accenten in bijvoorbeeld Rose en Lavender, voor spectaculaire schaduweffecten. Een mooie grijze kleuring maken vraagt echter om het vakmanschap van een kleurspecialist.
STYLEN MET STIJL
De vele lagen en lengteverschillen geven je oneindig veel mogelijkheden voor classy stylings. Wil je juist je losse kant laten zien? Dan accenteer je de beweging in je haar met bijvoorbeeld een volume powder of een flexible hairspray. Ben je meer in de classic mood? Dan kun je kiezen voor producten als een styling oil of een glansspray. Kortom: voel je vrij en creëer je eigen realiteit bij Arti Hair!

NHL10 2019compilatie430

Earth, haarlijn voorjaar/zomer 2019

BEWUST OMGAAN MET JE HAAR
De nieuwe Haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en de kwaliteit van producten. Bij Arti Hair vormt een perfect geknipte of gesneden kapsel daarom meer dan ooit de basis van jouw nieuwe trendy look.
Het is goed om bewuste keuzes te maken en stilstaan bij wat je doet en stilstaan bij wat je doet. Aandacht voor eerlijke productie en recycling van kleding is inmiddels een hot item. Maar ook wat je haar betreft zijn er keuzes te maken. EARTH is daarom een haarmodelijn die in het teken staat van jouw bewustzijn in combinatie met de skills van onze kappers.
PUUR EN HOUDBAAR
In de eenvoud toont zich de meester, zo luidt het gezegde. Dat geldt zeker voor de kapsels van deze Haarmodelijn. Ze lijken misschien simpel, maar zoom je in, dan zie je hoe goed ze gemaakt zijn, met veel liefde en aandacht voor vorm, textuur en techniek. Daardoor blijft het een flinke periode goed vallen; langer dan je misschien gewend bent. De keuze voor kwaliteit loont dus!
KLEUREN VAN DE AARDE
Bewuste keuzes maken: dat geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen specifieke en kunstmatig aandoende trendkleuren, maar gewoon mooie, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van een lichte framboos tot warme caramel.
MEER MET MINDER
De kapsels dit voorjaar zijn zó vakkundig gemaakt en vallen van nature al dermate goed, dat je vaak alleen even je handen door je haar hoeft te halen en het valt al zoals je wilt. Wil je er voor een bepaalde gelegenheid toch even wat meer werk maken voor een wat meer glamourous uitstraling? Kies dan voor de kwalitatief goede producten van (naam kapper) en je zult merken dat je met een minimum toe kunt. Kortom: kies vanaf nu bewust voor kwaliteit. Je haar zal er zeker blij mee zijn.

NHL VJ19 430

Beautiful hair is no illusion, de nieuwe haarlijn herfst/winter 2018-2019

Haar dat er superglad uit ziet, maar toch verrassend veel textuur heeft; kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven. Arti Hair zet dit najaar allerlei trucs en skills in om voor jou een nieuwe trendy look te creëren. Met de nieuwe haarlijn ILLUSION is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik.

Vrouwen
Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengten. De overeenkomst? Veel verschillende lagen! Die zijn zó geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar overvloeien. Dat geeft jou oneindig veel stylingmogelijkheden. Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult mer- ken dat die zelfde lagen je kapsel verrassend veel textuur geven.

Spelen met kleur
Als ware illusionisten spelen de kleur- specialisten bij Arti Hair dit najaar met kleur. Ze wisselen transparante tinten juist af met volle kleuren, terwijl koele en warme tinten (bijvoorbeeld koel koper en warm kastanjebruin) een magisch verbond lijken aan te gaan. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat. Zoals bij de blendingpixeltechniek. Daarbij krijgt de ene haarpluk een donkere aanzet en een wat lichtere punt, maar bij de pluk daarnaast is dat precies omgekeerd. Het effect daarvan is dat lichte haargedeeltes bij een andere styling of beweging donkerder blijken te zijn dan je denkt. En andersom! Hoe cool is dat?

Magic powder
Helemaal nieuw zijn ze niet, maar volumepoeders zorgen in deze haarlijn echt voor wonderen! Zeker bij de niet-gladde variaties geven ze de kapsels verrassend veel stugheid en stevigheid. Gewoon een beetje poeder op de haaraanzet spray- en, that does the trick. Dus… zin in een nieuwe look?

NHLherfst2018 430

Schiet je naar een nieuwe look met de nieuwe haarlijn Trigger 2018

Krachtige lijnen en gedurfde kleuraccenten met uitgesproken stylingvariaties. Dat is Trigger, de nieuwe Nederlandse Haarlijn voorjaar/zomer 2018. Beweging is het sleutelwoord ook al hebben de kapsels krachtige lijnen. In de meeste stylingvariaties blijft het haar soepel vallen. En de trendkleur van deze haarlijn is lavandel. Massief of chiquer, geraffineerd door je haarkleur heen. En het resultaat = wow!

Maartje2 430

Maartje1 430

Karog2 430

Karog1 430

Rixt1 430

Rixt2 430

Diego 430

Sytske1 430

Sytske2 430

Transform yourself met de nieuwe haarlijn winter 2017-2018

Het komende seizoen trans- formeer je in no time van een natural uitstraling naar een meer excentriekere look.
Het geheim? Een supergoed kapsel uit de nieuwe Nederlandse Haarlijn met veel lengteverschillen, waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt. Trendkleuren als mauve en blorange (blond/orange) zorgen voor een hippe touch en slim aangebrachte kleuraccenten zorgen voor een verrassend effect bij een andere styling. Dus: transform yourself!

Met de nieuwe haarmode voor komend seizoen schakel je moeiteloos van een lichte, zonnige nazomersfeer naar een meer uitgesproken najaarsmood.
Dat komt vooral omdat de kapsels tot stand zijn gekomen via de zogenaamde switch-techniek. Dat is een creatieve methode waarbij we haarplukken aan de bovenkant van je hoofd om en om naar links en naar rechts halen voordat we knippen of snijden. Daardoor krijg je bovenop veel lengteverschillen en dat geeft je – naast een vloeiende look – enorm veel mogelijkheden voor stylingvariaties. De basis van je transformatie!

Mauve en Blorange
Om het nazomergevoel nog wat langer te kunnen vasthouden, zijn de tinten dit najaar over het algemeen wat lichter dan je misschien zou verwachten. Absolute trendkleuren dit seizoen zijn mauve – dat is een bleke roze/paarse pastel - en blorange, een bijzondere combi van ‘blond’ en ‘orange’. Maar vergis je niet: bij de wat excentriekere stylingvariaties komen onder die relatief lichte tinten ineens intense kleuraccenten tevoorschijn! Dat is het resultaat van een geraffineerde kleurtechniek, die we ‘hidden colouring’ noemen. Daarbij brengen we de kleuring op strategische plaatsen aan onder de bovenste haarlagen. Wanneer je je haar dan een andere kant op draagt, heeft je look ineens meer kracht!

Van natural naar night life
Een relaxte, natural uitstraling? Of liever een wat meer uitgesproken ready-for-nightlife look? Met deze kapsels kan het allemaal! Maar waarom zou je het bij twee looks laten? Met zo’n supergoede basiscoupe, slimme styling- tools en de kwalitatief hoogwaardige stylingproducten heb je namelijk de wereld aan mogelijkheden om volop te experimenteren met je haar. En je kleding en make-up veranderen natuurlijk mee... Transform yourself!

NHL1017

Mixed, De Nederlandse Haarmodelijn winter 2017

Het is ‘the best of both worlds’: met MIXED, de Haarlijn van het komend seizoen, combineren we iconische coupes uit het verleden met de allernieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken. Dat levert waanzinnig mooie kapsels op met een supergoede basis voor verschillende soorten styling. Class is never out of style!

Sommige dingen zijn niet voor niets een klassieker. Neem de mode: met een jeans, little black dress of witte blouse zit je (bijna) altijd goed, bij wat voor gelegenheid je ze ook draagt. Dat wil echter niet zeggen dat ze tijdloos zijn. Met een jeans van vijf jaar geleden wil je nu bijvoorbeeld echt niet meer worden gezien. Heuplijn, pijpwijdte, skinny of baggy: alles is aan trends onderhevig. Met kapsels is het net zo. Als je goed kijkt, zie je dat klassiekers als de boblijn de inspiratie vormen voor deze nieuwe Haarlijncollectie. Maar met combinaties van de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken ontstaat absoluut een look van nu! Dat wil zeggen: los en luchtig met veel textuur, beweging en diepte. Een soort hippe 3D-versie van het origineel, waarmee je veel kanten uit kunt qua styling.”

Strobing

In najaar/winter zie je vaak als vanzelfsprekend wat diepere kleuren, zoals mocca, caramel en chocolade – zowel puur, melk én wit. Want ook lichte tinten blijven actueel. De grootste kleurtrend zit hem komend seizoen dan ook niet zozeer in de tinten zelf, maar in een nieuwe geavanceerde kleurtechniek: strobing, een trend die is overgewaaid uit de make-up wereld. Daarbij wordt highlighter aangebracht op die delen van het gezicht waar het licht van nature op valt, voor een heel natuurlijk effect. Dat doen we nu ook in het haar, via een mix van twee verschillende kleurtechnieken. Daardoor versterken we het 3D-effect van je kapsel, echt supermooi. En voor ons kappers is het puur vakwerk, bijna te vergelijken met schilderkunst!

Zoek de verschillen!

Moest de originele classic vroeger zes weken lang in precies dezelfde vorm blijven zitten, met de hippe 3D-varianten kun je qua styling letterlijk alle kanten uit. Zodat je soms nauwelijks ziet welke klassieker aan de basis staat van jouw look. Wij hebben een breed assortiment met geweldige stylingproducten dat je daarbij kan helpen. Bovendien vinden we het leuk om onze klanten allerlei tips en adviezen te geven waarmee ze zichzelf in no time veranderen van een zakenman in een rock hero of van een schooljuf in een vamp. Want ook zij zijn MIXED!

Totaal430

Nadeche430

Andres430

Maartje430

Yunus430

Charlotte430

Cover, de Nederlandse Haarmodelijn zomer 2016

Bij Arti Hair hebben we zin in het nieuwe seizoen. Reden? De nieuwe trendkapsels uit Cover, de Nederlandse Haarmodelijn voorjaar/zomer 2016. Met pure, comfortabele kapsels, een sereen licht kleurbeeld en relaxte styling creëren ze voor iedere klant de perfecte look. Je loopt de salon uit en kunt bij wijze van spreken zó op een cover!

Diamondvorm

De kapsels uit de nieuwe Haarlijn typeren zich door de zogenaamde diamant- vorm. “Wanneer je het gezicht van vooraf bekijkt, zie je een slanke, korte onderkant en een meer volumineuze, lange bovenkant. Net als de vorm van een diamant. Door speciale kniptechnieken wisselen we grafische lijnen af met zachte, beweeglijke lagen voor een absoluut cover- waardige look.

Huwelijk tussen warm en koel

Rood en roze combineren? Dat vloekt, vonden we vroeger. Nu doen we bij wijze van spreken niet anders. Met koele en warme haartinten zie je dit seizoen dezelfde ommezwaai ontstaan. Waar voorheen combinaties van bijvoorbeeld koper- en grijstinten not done waren, geven ze nu een hippe twist aan de trendkapsels in Cover. Wat overigens niet wil zeggen dat je ongestraft kunt combineren: je moet een getraind oog hebben om te zien hoever je daarin bij iemand kan gaan. Het totale kleur- beeld in de nieuwe Haarlijn is overwegend licht, bijna ‘zen’, waarin zachte beige-, zand- en grijstinten elkaar ton-sur-ton afwisselen. En dé trendkleur van dit seizoen? Lavendel!

Het valt op dat de trendkapsels van Cover weliswaar mooi gestyld zijn, maar vooral niet overdreven ‘gekapt’. Dat ene nonchalante plukje hier en die paar brutaal uitstekende haren daar geven jouw look juist iets eigens, iets dat bij je past. En precies die relaxte styling geeft een beeld dat ideaal is voor de perfecte cover!

Sarah430

Lars430

Afra430

Rogier430

Ceylin430

Urban, De Nederlandse Haarmodelijn winter 2015-2016

Streetfashion is de inspiratie voor de kapsels van nu. Deze winter zie je veel overlappende lengtes waarmee je je look eenvoudig kan stylen en restylen. Opvallend zijn de pony's die je gezicht framen en de nieuwe kleurtechniek die zorgt voor spannende contrasten van donker naar licht. Arti Hair vertallt deze city lifestyle naar individueel en makkelijk te dragen kapsels.

De vrijheid van de stad, het individualisme van nu; waarin vind je meer uiting van je persoonlijkheid dan in je kapsel? De trend van nu is makkelijk vallend haar dat snel en simpel met de handen is te stylen. En te restylen bij een andere mood. Voor alle lengtes hebben we bij Arti Hair de techniek in huis voor de overlappende lagen van dit seizoen. En daarmee creëer jij de streetfashionlook die jij wilt

Je gezicht omlijst

Komend najaar en winterkrijgt de pony meer ruimte. Als een frame die je gezicht omlijst, maak je hiermee een duidelijk statement. Door de speciale knip- en snijtechnieken van Arti Hair maak je in no time een compleet andere frame. Het kortere onderhaar draagt immers de bovenlaag waardoor de pony opeens transformeert. Disconnectie is hier het toverwoord. Met een stijl- of krultang breng je in lang haar makkelijk de achteloze krul aan die overloopt in stijle punten.

Kopertinten

De kleur is aan jou. Meer dan ooit bieden de steeds uitgebreidere kleuringen je de mogelijkheid om te benadrukken wie jij bent. Laat je bij Arti Hair adviseren welke tinten passen bij de kleur van je ogen en je huid. De vorig seizoen ingezette trend van zwoelrod met chocoladetinten zien we dit seizoen terug, maar neigt in het najaar meer naar warmrood, aubergine en kopertinten. Diepdonkerbruin wordt nu bv gecombineerd met felkoper in een bijzondere kleurtechniek; balayage. De hightlight beginnen pas halverwege het hoofd waarbij het haar in subtiele vegen lichter kleurt totaan de massieve lichte tint in de punten toe. Het gevolg: 3 tinten verschil in 1 kapsel. Je krijgt hierdoor meer diepte en volume.

City lifestyle

Of jouw inspiratie nu in de straten van Berlijn, Parijs, New York of Amsterdam ligt, dit najaar is het haar makkelijk draagbaar en nooit overstyled. Van strak tot beweging en van industrial tot catchy; de haarlijn Urban staat voor draagbaar haar waar je dagelijks mee gezien mag worden...

NHL1015 430

 

Balance, De Nederlandse Haarmodelijn zomer 2015

Soepele lijnen die precies aansluiten bij de vorm van je gezicht. Met een rustig kleurverloop van donker naar licht, in gloedvolle rood- of bruintinten. En een styling die aan de buitenkant laat zien hoe je je van binnen voelt. Met de kapsels uit Balance, de Haarlijn voorjaar/zomer 2015, brengt Arti Hair je uiterlijk en innerlijk compleet in harmonie.

Balans in je leven: zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Balans tussen werk en privé. Tussen in- en ontspanning. Tussen lichaam en geest. Arti Hair helpt je in ieder geval met één aspect: de balans tussen uiterlijk en innerlijk. Want feit is dat je beter in je vel zit als je weet dat je er goed uitziet. En dat gaat lukken na een bezoek aan Arti Hair. Het hele team heeft de hipste kapsels uit de nieuwe Haarlijn voorjaar/zomer 2015 namelijk al helemaal in de vingers!

Haar en gezicht zijn één

Jij en je kapsel zijn dit voorjaar perfect in harmonie. Logisch, want met alle knip- en snijtechnieken die de medewerkers van Arti Hair in huis hebben, laten ze jouw nieuwe haircut naadloos aansluiten op de vorm van je gezicht. Komend seizoen zie je lijnen die soepel in elkaar overlopen en mooi op elkaar aansluiten: er is nauwelijks sprake van disconnectie. En hoewel pony’s soms naar één kant worden gedragen, is symmetrie – de perfecte balans tussen links en rechts – dit seizoen een sleutelwoord.

Red hot!

Roodtinten zijn hot deze zomer, van zwoel dieprood tot vlammend lichtkoper. Maar ook chocoladetinten (melk én puur!) en een kleur als caramel zul je vaak tegenkomen – al dan niet in mooie matte astinten. Welke combi jij kiest, hangt helemaal af van wat past bij de kleur van jouw huid en ogen, maar uiteraard ook van wat je wilt uitdragen met jouw kapsel. Supertrendy zijn kleuringen die via een donkere tint bij de haaraanzet heel geleidelijk aan uitlopen naar een lichtere tint aan de punten: een slimme manier om je haar optisch meer volume en diepte te geven. Arti Hair is hiervoor the place to be: zij beheersen een speciale techniek waardoor succes gegarandeerd is.

Yin & yang

Net als ieder mens verenig jij ook een aantal uitersten. Waarom zou je die niet tot uitdrukking laten komen via je haarstyling? Het ene moment een strakke, supergladde look en het volgende moment meer textuur, krul en beweging. Twee ogenschijnlijke uitersten die elkaar echter aanvullen en samenkomen in jou. Als yin & yang. Gewoon een kwestie van de juiste balans.

NHL315 430

 

L'Oréal Zomer 2015

Vrouwen worden vandaag geïnspireerd door uiteenlopende streetstyles, looks van internationale celebrities en de laatste catwalk trends. Ook de mannen zijn geïnspireerd door de trends van nu en willen net als vrouwen on trend zijn.

IT LOOKS

De IT LOOKS zijn deze lente geïnspireerd op zomerfestivals. Op festivals hangt een magische sfeer waar celebrities, fashion en trends samenkomen. Meer dan ooit zijn muziek en trends onlosmakelijk met elkaar verbonden, waarbij uiteenlopende muziekgenres gepaard gaan met eigenzinnige, sterke persoonlijkheden.

Alice Dellal
De rocky rebel Alice Dellal is een gevestigd Brits Braziliaans model, ambassadeur van Chanel én drummer van een metal band. Met haar zowel stoere als vrouwelijke uitstraling is ze een opvallende verschijning.

Blonde shag

De Shag uit de jaren zeventig is helemaal terug van weggeweest. De Shag van nu heeft een Brits rock effect en door de hoeveelheid lagen krijgt het haar meer volume. De shag kan vele vormen aannemen en door zijn veelzijdigheid valt er eindeloos te variëren. De verschillende lagen in het haar zorgen voor los vallend haar dat perfect aansluit bij een rock & roll levensstijl. De contrasterende blond kleur met een donkere aanzet geeft je look een grunge effect. De koele blonde kleur is zowel onder celebrities als op de catwalk van verschillende grote designers, een groot succes.

Mallika Haydon
De Australisch-Indische beauty Mallika Haydon is naast model ook Bollywood actrice en maakt deel uit van een dj-duo en draait wereldwijd in vele grote clubs.

Zware shag

De donkere Shag is perfect voor een elegant, pittig en zorgeloos kapsel voor vrijheid die laat zien we je bent. Met behoud van lengte krijgt het haar textuur en meer beweging. Deze look is uiterst geschikt voor donker gekleurd haar met een touch of red. Deze rode nuance is een uitgesproken coupe voor vrouwen die het aandurven deze lente iets nieuws te proberen.

Jack Guinness
Tot slot laten wij je kennis maken met Jack Guinness. Dit Britste model is naast DJ ook columnist en staat bekend om zijn eigenzinnige gevoel voor stijl. Deze drie mode- en edgy iconen beïnvloeden de hedendaagse trends.

Undercut

De Undercut is geïnspireerd op Britse rock en is een van de meeste gewilde hairstyles van dit moment. De achterzijde en zijkanten zijn korter en met de lange, naar achter gedragen, lengten aan de bovenkant krijgt de look door het lengteverschil een mooi contrast. De look kan zowel zakelijk als casual gedragen worden en is geschikt voor de gewaagde, rebelse man.

LPzomer2015 430

 

Winter 2015

Met meerdere rondgeknipte lagen wordt het komend seizoen beweging in het haar gebracht, het creëert een spannend spel tussen licht en schaduw. De Haarlijn Shades vraagt om vakmanschap van de kapper: hoe natuurlijker een kapsel valt, hoe beter de techniek moet zijn. Arti Hair heeft dit vakmanschap in de vingers. Met je eigen valling als uitgangspunt zorgen zij er voor dat je dit seizoen helemaal ‘up to date’ bent. Het haar blijft mooi in model: zelf kun je het gemakkelijk stylen en het die nonchalante maar toch stoere look meegeven. En de spectaculaire kleuringen blijven lang goed!

Natuurlijk vallende kapsels met kleur

Voor de meer natuurlijk vallende kapsels van najaar/winter 2014 worden nieuwe kniptechnieken gebruikt. Met ronde lagen wordt de ronding van het hoofd gevolgd, sterk gecentreerd vanuit één punt in het midden. Deze lagen zorgen automatisch voor meer textuur, een natuurlijke gloed en veel beweging. Geen gestyleerd kappershoofd maar lekker los jezelf zijn. Of kies jij juist bewust voor die edgy look met korte zijkanten waar het langere haar tegenaan duwt?

Kleur

De kleuren zijn divers. Van meer behoudend tot spectaculair. Van petrolblauwe accenten in gloedvol koper, en van ijskoele blondtinten in combinatie met mintgroen en roze. De kleuringen in het haar geven een ‘schaduweffect’ en leveren spannende contrasten op, voor een gedurfde en positieve uitstraling. Durf jij jezelf te laten zien? Arti Hair weet precies welke kleuring het beste bij jou past.

Only the best

Ondersteun je nieuwe kapsel met hoogwaardige stylingproducten die snel en gemakkelijk voor groot effect zorgen. De producten van ons houden je haar gezond en bieden daardoor ruimte aan de beweging: het laat de glans en schaduwpartijen in je haar leven. Zo laat je altijd en overal het beste van jezelf zien.

NHLwinter2015-430

LanzaWinter2015

 

Zomer 2014

De Nieuwe Haarlijn voorjaar/zomer 2014 SPIRIT is uit en de energie spat ervan af; de kapsels voor het komend seizoen hebben meer lengte, volume en beweging.

Waren de kapsels afgelopen winter (nou ja, winter….) pittig kort, dit voorjaar komt de lengte weer terug. Fijn, want niets is lekkerder dan het gevoel van haar dat kriebelt in je nek en om je hoofd beweegt bij een zacht lentebriesje. Het betekent dat er niet zozeer veel van je haarlengte af gaat, maar dat je kapper vooral gaat inknippen of –snijden om het luchtig en soepel te laten vallen. Afhankelijk van de dikte van je haar, natuurlijk. Voordeel van die laagjes is dat je daarmee een prima basis hebt voor diverse stylingvariaties met veel pit en volume. Voorwaarde is wel – zeker als je haar echt langer is – dat het in blakende gezondheid en goede conditie verkeert. Het spreekt voor zich dat je bij Arti Hair aan het juiste adres bent voor vakkundige verzorgingstips en kwalitatief hoogwaardige producten.

Mannen

Ook voor mannen geldt dit voorjaar: langer is hip. Heb je manen met lengte? Vooral zo houden dus. Maar laat je kapper er wel goede lagen in knippen of snijden voor veel beweging en volume. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Heeft je haar overal dezelfde lengte? Dan zul je merken dat het altijd een beetje 'propperig' wordt als je het naar achteren draagt. Door het aan de zijkanten rond naar achteren te knippen en meer lagen aan te brengen, brengt je kapper meer vorm in je haar. Als je bovendien wat slag hebt van jezelf, krijgt die meer de ruimte, waardoor je haar natuurlijker valt en precies die goede look voor dit voorjaar heeft. Heb je juist kort haar? Don't worry, ook daarmee ben je helemaal anno 2014. De korte look van afgelopen winter is namelijk nog steeds actueel, alleen worden de opgeschoren zij- en achterkanten nu een tikkie langer gelaten; de huid is daardoor niet zichtbaar door het haar heen. Bij het bovenhaar zit het langste gedeelte dit keer in de kruin: een prima basis voor een stoere kuif of andere goede stylingvariaties.

Baardjes

En dan de baardjes! Soms lopen ze door tot in de hals, maar bij de Haarlijn van dit voorjaar geldt: een baard hoort op je kin en niet in je nek. Dus pak je tondeuse en zet je sikje af in een natuurlijke ronding en laat hem op een vloeiende manier doorlopen door naar je hoofdhaar. We doen het je graag een keer voor.

NHLzomer14

 

Winter 2014

Wil jij dit najaar een trendy haircut? Dan ga je voor kort! Opgeknipte kapsels zijn namelijk helemaal hot het komend seizoen. Ze hebben vloeiende lijnen die mooi op elkaar aansluiten en de pony is weer helemaal terug.

De korte, trendy kapsels van komend seizoen zijn supercool. En een nepbontje of toffe sjaal doet wonderen. De zij- en nekpartijen zijn opvallend kort geknipt of gesneden, met een extreme precisie. Echt vakwerk, waarvoor je uiteraard bij je kapper moet zijn! De bovenlagen worden juist langer gelaten. Zo ontstaan ronde retro-vormen met een zware pony - jazeker, die is weer helemaal terug! Gaat opknippen je een beetje te ver? De ronde contouren kunnen ook een stukje zakken tot aan je kaak, voor een zwoele boblijn in dezelfde sfeer en met dezelfde trendy kenmerken.

Mannen

Bij de mannen worden de zij- en achterkanten dit najaar in gelijke lagen flink opgeschoren met de tondeuse. Maar nog net wel zó gedekt, dat je geen huid er doorheen ziet. Het haar bovenop wordt juist op de maximale lengte gelaten, zodat je het makkelijk op verschillende manieren kunt stylen: in een pompadourstijl naar achteren met behulp van de föhn, maar ook strak en plat naar achteren kammen voor een zakelijke uitstraling. De tegentrend is een rebelse rock 'n roll look waarbij het haar wat nonchalanter en natuurlijk valt.

Wie zijn haarkleur een beetje zat is, kan deze wat interessanter maken door een spoeling die net een nuance donkerder is dan zijn natuurlijke tint. Dat geeft geen 'gemaakt' effect, maar maakt net wel het verschil. Laat er wat donkere of juist lichte accentkleuren aan toevoegen en het ziet er helemaal mooi natuurlijk uit. Liever je eigen kleur? Dan zorgt een glansspoeling voor een gezonde uitstraling.

NHML1013

 

Zomer 2013

Summerproof, waterproof, colourpoof; met de kapsels uit de Haarlijn voorjaar – zomer 2013 is je haar helemaal klaar voor dit seizoen. De vele luchtige lagen geven je alle vrijheid in beweging en styling en van de uitgesproken kleuren word je helemaal blij!

Net als de kleding voor het komend seizoen voelen ook de kapsels van Proof fijn en comfortabel aan. Na de grafische modellen van het afgelopen najaar zie je dit seizoen meer lucht en beweging in het haar. Dit komt doordat het veel verschillende tussenlagen krijgt, bijvoorbeeld via de kenmerkende 'visgraattechniek'.

Contrast mag weer!
Werden voorgaande seizoenen gekenmerkt door subtiele ton-sur-tonkleuringen in met name natuurtinten, deze zomer is het allemaal wat gedurfder (voor wie dat wil, natuurlijk) en komt er opvallend meer contrast in de kleuringen. Dat geeft een erg vrolijke en positieve uitstraling! Helemaal hip is een haaraanzet in pasteltinten. De kleuren worden op geraffineerde wijze door het haar verspreid en dat versterkt het losse effect van de geknipte laagjes. En het fijne is: zo'n kleuring is sneller gefixt dan je verwacht.

Styling proof
Qua styling kun je veel kanten op. Er zijn allemaal gemakkelijke, kwalitatief hoogwaardige stylingproducten die je haar precies de goede stevigheid, fixatie, beweging of glans geeft. Zo past je nieuwe haar altijd perfect bij hoe je je voelt, wat je draagt en waar je heen gaat.

Proof430

 

Voorjaar 2013

Bij Lanza Healinghair voorjaar/zomer 2013 maken exacte grafische kniplijnen duidelijk de knipkwaliteit van je kapper zichtbaar...

Lanza13vj430a

 

Lanza13vj430b

 

Lanza13vj430c

 

In Nederland lijkt het erop dat de undercut verder doorzet in 2013. Je haar wordt expressief, straalt kracht uit en valt op door volume en textuur, power en pit.
Doordat de bovenlagen langer gehouden worden ontstaat er een grotere mogelijkheid om het kapsel op verschillende manieren te dragen. Het kan stoer omhoog gedragen worden in een kuif, maar ook mooi glad voor een sensuelere look.

Fashion1-2013

 

Lanza Healinghair najaar/winter 2012: Lush

 

Rijke stoere kapsels met winterse kleuren brengen je in stijl naar 2013...

Lush912_430

 

Lanza Healinghair zomer 2012: Factorygirl

Factorygirl1

Factorygirl2

Factorygirl3

 

Lanza Healinghair najaar/winter: Beauty Is 2011

BEAUTY IS, is Defined by the beholder and the Woman who embodies it.
Rocker Chic embodies the Free-Spirited woman who creates her own fashion. She wants to be noticed, but never seeks approval. Her power is independence. She relies on no one.
Glamour Chic captures the ever-changing fahionista's She's on the pulse of life... Fabulous and Flawless at all times. Seductive by nature, she gets what she wants... until she no longer wants it.
Tomboy Chic captures the Essence of Confidence in her own skin. To her, fashion is about the soul and connecting with the world around her. Life is a personal journey to be experienced, not posessed.

LanzaWinter11

 

Haarmodelijn najaar/winter 2011

Kenmerkend voor de komende najaars- en winterlook zijn volle, golvende kapsels met haar dat in langere lagen wordt geknipt. Bovendien draait dit seizoen alles om textuur: krullen en volume brengen je haar in beweging. Een strakke steile coupe verandert in no-time in een kapsel waarmee je alle kanten op kunt en die je met behulp van de juiste tools eenvoudig kunt stylen en restylen. Zodat je heel gemakkelijk je eigen unieke vorm kunt creëren.

HaarmodeWinter11-12

 

Haarmodelijn lente/zomer 2011

Volgens de Nederlandse Kappers draait het in voorjaar en zomer 2011 ook bij korte kapsels om zachte, ronde vormen. Kijk je wat verder, dan zie je dat bij veel kapsels de kruin als kortste punt is genomen en dat vanaf daar veel - steeds langer wordende – laagjes zijn geknipt. Bij kort haar wordt dit vaak gecombineerd met een pittige pony. Het fijne van goed geknipte korte kapsels is dat je er ontzettend veel kanten mee uit kunt. De exacte, ronde vormen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een mooie gladde, supergestileerde styling. Glansproducten maken het elegante effect helemaal af. Heb je het liever wat uitbundiger? Laat dan vooral de natuur haar werk doen en maak bij het stylen handig gebruik van de oorspronkelijk structuur van je haar, voor meer beweging en een nonchalant effect. Kijk hier naar de foto's van korte kapsels uit de Haarlijn Circle voorjaar 2011 van de Nederlandse Kappers.

HaarmodelijnVJ2011

 

Lanza voorjaar-zomer 2011 Concrete Rose

LEXY– Subtly fierce, she defends her will. This daring cut revels in texture, shimmering in shades of white gold with a blush of rosy color.

Lexie-2

ANASTASIA – The symbol of resurrection. This classic cut is reborn with a contemporary edge and innovative texture, flowering with bold splashes of color.

Anastasia-v2

DESTINEE – She defines an irresistible fate. Her legendary beauty blooms from within, reinforcing her strength. Elusive low-lights create mystery in this minimally-layered style.

Destinee

 

Kortrijk België Hairshows lente-zomer 2011

WebHairstyle211

 

Nederlandse haarmodelijn 2010-2011

Haarmodelijn_NL_Winter10

 

Schrijf je nu in op de Arti News.

fashion r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25