logo 809836513
testimonial_klein-D
nieuwsbrief_klein2

Nieuws

> Hairfashion zomer 2022

Eindelijk weer eens een avondje naar het theater voor de allernieuwste haarmode...

NHLgroepsfoto11 422 430

VIBES – HAARMODELIJN VOORJAAR/ZOMER 2022

Op naar de summer of love!

Het belooft een uitbundige zomer te worden, met veel te beleven en vooral: veel te genieten, samen met iedereen die je lief is. Nothing but good vibes! Bij Arti Hair gaat ook de haarmode komend seizoen helemaal los, met veel beweging en ongeremd spelen met kleur.

Weg met die controle, er kan en mag weer van alles. Dat maakt dit het perfecte moment voor een vrolijke en optimistische nieuwe look! Daarvoor ben je bij Arti Hair natuurlijk aan het perfecte adres. De vijf positieve trendkapsels uit VIBES, de haarmodelijn voorjaar/zomer 2022, vormen een onuitputtelijke inspiratiebron om jou dit voorjaar te laten shinen.

EXPRESSIEF

Alles gaat weer bewegen en dus ook het haar. Die vrije beweging ontstaat door het knippen en/of slicen van kortere lagen in het haar, waardoor het direct meer textuur krijgt. Ook de kleuringen van het komend trendseizoen zijn expressief, met vakkundige combinaties van technieken voor boeiende kleurschakeringen. Toners zijn dit seizoen wederom toners onmisbaar. Deze snelle semi-permanente kleuringen (slechts 10 minuten inwerktijd!) zijn geweldig om accenten mee te zetten en nuances aan te brengen in je haar. Bij VIBES is vooral gekozen voor toners met een trendy violette ondertoon en voor zand- en goudtinten.

LEKKER LOSGAAN

Ook wat styling betreft kun je echt helemaal losgaan. Wij laten graag zien hoe je met vernuftige technieken je haar meer volume en ondersteuning geeft. Bijvoorbeeld door zigzagwafeltjes in je onderste haarlagen aan te brengen met een crimping iron – een van de populairste stylingtools op dit moment. Of laat je haar gewoon aan de lucht drogen en houd het lekker los, met alleen een goed stylingproduct om het lang in model te houden. We adviseren je graag bij. Kortom: alles kan en alles mag (weer). Enjoy!

NHL4 22 430

> Vlieg erop uit

Eindelijk weer een bedrijfsuitje. Met z'n allen vliegen in kleine Cessna's en daarna lekker dineren op vliegveld Hilversum. Het mooiste weer van de wereld en een super leuke dag.
Alle foto's zie je hier.

Vliegengroep430

Vliegenclaumiran430

> Kniptraining Ludovic Beckers

We hebben heel veel geleerd van deze Belgische topkapper en we zitten weer boordevol frisse ideeën voor het nieuwe seizoen.

ludoverzicht430

ludlud430

ludbrig430

ludmarisa430

ludmarisb430

> Kérastase Chroma Absolu

Kérastase Chroma Absolu voor Gekleurd Haar

Van blond naar bruin, bruin naar rood of alle kleuren van de regenboog. Met het verven van je haar kun je alle kanten op. Hoe heerlijk is het je look even helemaal om te gooien. Helaas is het verven van je haar niet altijd zonder gevolgen, de chemische behandelingen die komen kijken bij het verven van je haar kunnen er voor zorgen dat het sneller beschadigd. Daarom wil je de ultieme verzorging voor gekleurd haar. Die is er nu in de vorm van Kérastase Chroma Absolu!

Kérastase Chroma Absolu is een uitgebreide verzorgingslijn voor verschillende soorten gekleurd haar. Zo kun je jouw geverfde haar ook optimaal verzorgen!

Chroma Absolu is ter vervanging van de Kérastase Réflection lijn. De producten zijn vernieuwd en hebben een nieuwe formule en een nog betere werking!

De werking van Chroma Absolu

Zoals je net kon lezen is het belangrijk je haarschubben te sluiten en de porositeit tegen te gaan. Hoe doen de producten van Chroma Absolu dit? Het antwoord zuur. Dit klinkt misschien gek maar zuren herstellen de natuurlijk ph-balans van het haar waardoor de schubben weer gaan sluiten. In het Chroma Absolu assortiment vind je drie soorten zuren; Melkzuur, Tartarinezuur en Aminozuur. Deze zorgen voor het sluiten van de haarschubben, maar hebben elk ook nog een eigen kracht.

  • Melkzuur: Exfolieert de losse delen van de haarvezel.
  • Tartarinezuur: Vermindert de oxidatie van het haar, waarmee het beschermt tegen kleurveranderingen.
  • Aminozuur: Bouwt de middenlaag van het haar weer op. Uit deze laag krijgt je haar zijn elasticiteit en kracht.

Naast de kracht van deze zuren is er ook nog de genezende kracht van de Centella Asiatica plant toegevoegd. Deze plant helpt de haarvezel te herstellen en maakt het haar weer gezond.

Kom langs en we adviseren je graag het beste product dat bij jou haar past.

ChromaAbsolu430

> L'Anza Dry Texture Spray

Biedt een lichte, donzige textuur die natuurlijk aanvoelt.
  • Geeft het haar een warrige, sexy, tweede dag look.
  • Geeft volume en versteviging met body.
  • Op nat en droog haar toepasbaar.
  • Verstuift droog met een matte look.
  • Het haar blijft borstelbaar.
  • Holdfactor: 5.

drytexture430

> Geen mondkapjes meer?

Velen zijn er heel blij mee. Mondkapjes zijn niet meer verplicht. Maar als u zich veiliger voelt met mondkapje dragen wij er natuurlijk graag een.

maskeraf430

> Xavii is geboren

Onze Kirsten en haar man Felker hebben een zoon gekregen. Van harte gefeliciteerd namens alle Arti's en geniet van jullie baby.

Xavii430

> Eindelijk weer helemaal open

Heerlijk, we mogen weer helemaal open op onze reguliere openingstijden. We hopen jouw als klant weer snel te mogen begroeten.

EindelijkWeerNormaal

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25