logo 809836513
movie_klein
nieuwsbrief_klein

Nieuws

> Kerstversiering 2021

Na een gezellige dag hard werken is de zaak er weer helemaal gehuld in kerstsfeer. Arti's, bedankt voor alle hulp. Kijk hier voor alle foto's.

kerst2021 430

> Alle dagen open van 8.00-17.00

Helaas kunnen we jou heel even niet blij maken met je haar op een van onze koopavonden. Om onze werkende klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen en voldoende ruimte te scheppen zijn we tijdens deze lockdown tot 18 december alle dagen van 8.00 uur tot 18.00 uur geopend.

ma 8.00-17.00
di 8.00-17.00
wo 8.00-17.00
do 8.00-17.00
vr 8.00-17.00
za 8.00-17.00

Kijk hier voor onze extra openingstijden tijdens de feestdagen.

6uur430

> Extra opening feestdagen 2021

Om je alle kans te geven de feestdagen piekfijn verzorgd in te gaan staan we ook dit jaar weer voor je klaar met meer kappers op meer tijden...

  • Zaterdag 18 december 8-17 uur
  • Zondag 19 december 12-17 uur
  • Maandag 20 december 9-18 uur
  • Dinsdag 21 december 9-21 uur
  • Woensdag 22 december 9-21 uur
  • Donderdag 23 december 9-21 uur
  • Vrijdag 24 december 8-17 uur
  • Vrijdag 31 december 9-17 uur

Alhoewel er op het laatste moment altijd nog wel een plekje te vinden is, is het verstandig je favoriete kapper tijdig te boeken.

Online afspreken kan je hier.

kertsopen430

> Haarmode winter 2021-2022

Haarmodelijn ‘REMIX’ bij Arti Hair

Ga lekker los en doe je haar in the mix!

Komend trendseizoen kun je bij Arti Hair helemaal in the mix. We hebben inspirerende tophits (lees: knip-, kleur- en stylingtechnieken) uit de seventies en eighties letterlijk bij de kop genomen en bewerkt tot nieuwe, creatieve versies: net als in de muziek. Het resultaat? Een swingende look waarmee je gezien wilt worden. Right on!

Remix is een mix van allerlei technieken en stijlen. Dat maakt dat je haar dit najaar absoluut geen beperkingen heeft en dat je helemaal los kunt gaan. Supervrije haircuts, hippe kleuren en megaveel textuur: de nieuwe trendcollectie heeft uitdagende en uitgesproken kapsels voor jouw persoonlijke remix. Vind je de modellen uit de collectie iets te heftig? Met andere kleuringen en styling maken we eenvoudig je eigen mix die helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Variaties op een thema

Mooi voorbeeld: een kapper kamt vaak eerst scheidingen in je haar voordat hij knipt. Bij REMIX gaan de stylisten van Arti Hair spelen met die scheidingen, zodat het haar op een nieuwe manier valt als het geknipt is. Hoe gaaf is dat? Komend seizoen zijn ook pony’s opvallend aanwezig in allerlei vormen en stijlen: van microkort tot superlang. We kijken graag samen wat bij jou past.

Wow-kleuren

Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom heeft Arti Hair voor REMIX veel uitdagende tinten in huis. Diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. Het team nodigt je uit om samen naar hartenlust te experimenteren met deze wow-kleuren. Door de tijdelijke houdbaarheid van de tinten kun je eenvoudig wisselen en uitproberen; we adviseren je graag. Liever iets minder uitbundig? Dat kan natuurlijk ook, er zijn tal van mildere nuances die passen bij jouw stijl en gevoel.

Give it a try

De trendkapsels van REMIX hebben ook gemeen dat ze megaveel textuur hebben, ook voor de mannen. Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Ook zo’n omvorming is er na zo’n acht tot tien weken weer uit. Dus give it a try.

NHL2021B

> Vacature leerling kapper

Kan jij niet wachten om je te verdiepen in de nieuwste kapsels in een bruisend team? Voor het nieuwe schooljaar zijn we hard op zoek naar een gemotiveerde leerling kapper(m/v).
- Wij willen graag veel tijd in jou steken en zitten boordevol plannen om jou te ontwikkelen tot een topkapper.
- We werken alleen met de beste merken.
- We geloven in work hard, play harder.
Spreekt jou dit aan, reageer dan meteen hier of bel: 06-13154444

Leerling gezocht vierkant430

> Henk Storm bij de beesten af

Bij de beesten af
Met de serie ‘Bij de beesten af’ geeft Storm uiting aan zijn gevoelens over hoe wij mensen ons onverschillig, egoïstisch en wreed gedragen ten opzichte van de dierenwereld. Wij voelen ons oppermachtig en staan er vaak niet bij stil, dat ons gedrag soms nog beestachtiger is dan dat van welk agressief dier dan ook. Misschien moeten we zelfs de uitdrukking veranderen en zeggen dat de dieren zich soms mensachtig wreed gedragen.
In een serie van zeven schilderijen zijn niet wij, maar de dieren de belangrijkste wezens op aarde. Ons gedrag wordt gespiegeld met dat van de dierenwereld en laat zien wat de dieren zouden kunnen doen, als zij als mensen zouden leven.
Vijf van deze schilderijen zijn t/m 31 december bij ons te zien.

Too hot for me
Ik geloof niet dat we bang hoeven te zijn dat de ijsberen naar Nederland zullen komen. Ze zijn niet zo gesteld op het warme weer, waar wij steeds vaker van mogen genieten. Maar wat is een ijsbeer zonder ijs en wat doen wij straks met al dat water?

tohotforme430

Birds
De albatros is een vogel die Storm al vaak heeft geschilderd. Hoe indrukwekkend is het dat deze vogels met vleugels van soms wel 3,5 meter spanwijdte en sterke holle botten dagen achtereen kunnen zweven zonder noemenswaardige energie te gebruiken. Wij mensen moeten ook zo nodig vliegen en dan liefst zo vaak en goedkoop mogelijk. Hoeveel energie maar ook hoeveel dode vogels heeft dat al niet gekost?

birds430

Respect
Zonder het zelfs maar te merken wordt door ons met één voetstap regelmatig een mier of ander levend wezen vermorzeld. Hoe zou het zijn als de rollen omgekeerd waren? Hoe groot zijn wij overigens in het hele universum?

respect430

Windmills
In de Noordzee leven zo’n 300.000 bruinvissen. Zij navigeren op geluid.  Als het even tegenzit, wordt straks een kwart van de Noordzee volgebouwd met windmolens. Het heien van al die palen geeft onder water een enorme herrie, die tot wel 100 km verderop te horen is. We weten niet hoeveel bruinvissen nu al  doof zijn, de weg kwijt of zelfs nooit meer goed zullen kunnen navigeren. We weten ook niet hoeveel vogels er zullen sterven door de wieken van al die molens.

windmills

Heartbreaking
De Afrikaanse blondine Merlize van der Merwe kreeg van haar man een vergunning cadeau t.w.v $2.000,-- om een giraffe te schieten. Vol trots poseerde zij met het hart dat ze er zojuist had uitgesneden. Een valentijnshart voor haar echtgenoot, verklaarde zij. Met liefde heeft ze de dode giraffe omarmd, zo schreef ze op internet.
Ik hoop dat de nog levende giraffe uit mijn schilderij niet alleen haar schaduw vertrapt, maar haar aan haar nog eens even flink door elkaar schudt.

heartbreaking

Alhoewel Storm nog steeds veel schilderijen in acryl en olieverf maakt is hij ook regelmatig achter de iPad te vinden.
Storm gebruikt de iPad regelmatig om -voordat hij met verf gaat schilderen- zijn composities eerst op de iPad samen te stellen. Net zolang tot het beeld dat hij in zijn hoofd heeft de gewenste vorm krijgt. Daarna worden de verfkwasten gepakt en ontstaat er op het doek al schilderend weer een wat ander tafereel. Storm schildert het liefst met grote kwasten en een losse toets.
Deze zeven schilderijen zijn echter helemaal op de iPad en dus digitaal geschilderd. Eén van de voordelen hiervan is dat je eenvoudiger correcties aan kunt brengen, omdat je met vele lagen kunt werken.
Storm geeft les in deze techniek op de Gooise Academie voor beeldende kunsten in Laren: https://gooiseacademie.nl
Aan boven staand schilderij ‘Heartbreaking’ heeft Storm ruim 25 uur gewerkt. Er werden in totaal 14011 verfstreken gezet. En dan hebben we het nog niet over het bedenken en het maken van de compositie gehad.
Een schilderij uit deze serie is te koop voor € 250,- Er is een beperkte oplage van 10 stuks en indien gewenst wordt er een een certificaat van echtheid door de kunstenaar bijgeleverd. (Op het vaste land van Nederland is de bezorging gratis)
U kunt bestellen door een e-mail te sturen naar atelierstorm@xs4all.nl of door het contactformulier op de website Atelierstorm.nl in te vullen. U krijgt dan zo snel mogelijk ter bevestiging een retourmail toegestuurd met vermelding van het rekeningnummer waarop u kunt betalen. Levering zal dan zo spoedig mogelijk plaatsvinden nadat de betaling is ontvangen.

> Kérastase Curl Manifesto

kerastase curl manifesto 430

Heb jij krullend haar, dan weet je hoe belangrijk goede verzorging van je haar is. Krullend haar heeft van nature namelijk meer verzorging nodig dan stijl haar. Ieder haartype heeft natuurlijk een specifieke behoefte en bij krullend en afro haar is dit hydratatie. Krullend en afro haar droogt namelijk snel uit door de structuur van het haar. Om droog krullend haar optimaal te verzorgen heeft Kérastase deze nieuwe Curl Manifesto lijn opgezet met unieke producten!

Verschillende krultypes

Ik stipte het net al kort aan, maar je kunt haar verdelen in verschillende krultypes. Bij Kérastase gaan zo ook uit van deze krultypes en hebben hiervoor verschillende producten toegevoegd. In het kort heb je 3 verschillende krultypes; Slag, Krullen en Afro haar. Elk krultype heeft een eigen behoefte qua verzorging en styling  en hiervoor hebben we dan ook onderstaande routines samengesteld. 

Verzorgende routines per krultype

De producten van Curl Manifesto kun je mixen en matchen om voor jouw haartype een perfecte routine op te zetten. Met deze routines heb je een goede basis om het optimale uit jouw krullen te halen!

Krultype 2: Slag

Met krultype 2: Slag; zul je je haar in optimale conditie moeten krijgen om de krullen naar boven te krijgen die je graag wilt. Je gebruikt hier de shampoo en conditioner om het haar in topconditie te krijgen. Daarna gebruik je de Gelée Gelcrème om het haar in de krul te kneden. Deze gelcrème geeft het haar een extra hydratatie, maar zorgt er daarnaast voor dat de krulvorm geaccentueerd en versterkt wordt. Deze producten verzwaren niet, de krul zal dus niet uitzakken!

Krultype 3: Krullend haar

Hoe meer krullen in je haar des te meer vocht en voeding je haar nodig heeft. Met krultype 3 vervang je dan ook de conditioner met een masker dat je haar intenser voedt. Je krullen hoeven minder ondersteund te worden met een stylingsproduct, vandaar dat de gelée vervangen wordt met de crème de jour fondamentale.

Krultype 4: Afro haar

Voor type 4 haar, afro haar, is er een extra aanvulling op het krultype 3 pakket, namelijk de huile sublime repair deze voedende haarolie is goed voor haar en hoofdhuid. In het haar zorgt de olie ervoor dat het haar makkelijker ontwart en beter in model te krijgen is.

> Vakantieplanning

Ben jij jouw vakantie al aan het plannen. Hier kan je zien wanneer jouw favoriete kapper op vakantie is zodat je gelijk jouw zomerkapsel goed kan plannen.

Beachhair430

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25