logo 809836513
movie_klein
nieuwsbrief_klein

Nieuws

> Hairfashion najaar/winter 2020

Twiggy, Farah Fawcett, James Dean: sterren met legendarische hairlooks. Nu we leven in een periode waarin alles anders is, bieden de kenmerken van bekende looks houvast en inspiratie voor de trends van nu. Innovatieve technieken en creatieve interpretaties zor- gen voor trendy versies 3.0 met veel zacht- heid in lijn, kleuring en styling.

We leven in een bizarre tijd momenteel. De wereld staat op z’n kop en er heerst veel onzekerheid. In zo’n periode bieden vertrouwde zaken een aangenaam houvast. Dat geldt ook voor vertrouwde beelden, zoals de hairlooks van stijliconen als Twiggy, Farah Fawcett en James Dean. Je leest hun namen en ziet ze direct voor je. Dat komt uiteraard door hun persoonlijkheid en sterrenstatus, maar zeker ook door hun karakteristieke kapsels. Kapsels die destijds echt baanbrekend waren en helemaal anders dan wat je daarvóór zag. FOREVER, de nieuwe Haar- modelijn najaar-winter 2020/2021, nam de kenmerken van deze iconische looks en liet daar de innovatieve knip-, snij-, kleur- en stylingtechnieken van nu op los. Het resultaat: een collectie geweldige trendkapsels waarmee je ook bij social distancing perfect mee voor de dag komt. Omdat er nóg zoveel kan veranderen, maar je er ook in coronatijd goed uit wil zien.

LANGERE CONTOUREN

Dat was dit voorjaar natuurlijk wel even een dingetje. Doordat de kappers dicht moesten, liet iedereen tijdelijk noodgedwongen zijn haar groeien. Veel mensen beviel dat eigenlijk wel en kozen voor langere lengtes, ook toen de kappers weer open mochten. Mede om die reden heeft de nieuwe Haarmodelijn relatief langere contouren, veel gedekte partijen en is het haar nergens ultrakort.

ZACHTE KLEURINGEN

Als er één ding anno 2020/2021 wezenlijk anders is ten op- zichte van de iconische looks van toen, dan zijn het de kleu- ringen wel. Was alles destijds knalhard, door de superverfijnde airtouch balayagetechniek is het kleurresultaat van nu geraffi- neerder dan ooit. Hoe dat werkt? Kwestie van met de föhn wat haartjes uit een haarstreng blazen, deze opvangen met een folie en subtiel highlighten. Het resultaat is een fantastische natuurlijke blend, waarbij tinten als zand en caramel echt hot zijn. Tel daarbij op dat je steeds meer amoniavrije varianten ziet, zelfs voor permanente kleuringen, en je snapt waarom de kleuringen binnen FOREVER zich typeren door zachtheid.

VRIJ

Door al die fantastische vaktechnieken vallen de trendkapsels van FOREVER eigenlijk al vanzelf goed. Een natural styling doet het dus geweldig, je nieuwe look komt daardoor helemaal tot zijn recht. Dat betekent: natuurlijk laten aandrogen en daarna lekker veel wapperen met je föhn. Uiteraard wel met een beetje mousse voor wat lichte versteviging, maar vooral om je haar te beschermen tegen de warmte.

Karakteristieke coupes gemaakt met een techniek waar je ‘u’ tegen zegt en die je in no time gestyled hebt, met kleuringen die uitblinken in subtiliteit: FOREVER is een collectie waar je spontaan blij van wordt. En dat is precies wat we allemaal goed kunnen gebruiken!

NHL2020b430

> Tijdelijk koopavonden tot 20.00

Lieve klanten, zoals wellicht bekend zijn ook wij gebonden aan de eerdere sluitingstijd op onze koopavonden. Zolang deze maatregel geldt zijn we op woensdag, donderdag en vrijdag tot 20.00 geopend. Vooralsnog duurt dit t/m woensdag 11 november. Kijk hier voor alle onze coronamaatregelen.

KijkOpMobiel430

> Ook wij dragen mondkapjes

Uiteraard volgen ook wij het advies op van de overheid en dragen wij een mondkapje. We waarderen het als je zelf ook een mondkapje draagt. Heb je geen mondkapje, dan hebben we er een voor jou. We doen er alles aan om verspreiding te voorkomen dus vanzelfsprekend blijven ook onze huidige Corona regels van kracht. Graag weer tot ziens voor een gezonde haircut bij Arti Hair.

Mondkapjes430

> Restorative Conditioner

Color Care is een van de meest populaire L'Anza productlijn. Deze is nu uitgebreid met de Restorative Conditioner, een krachtige conditioner met de volgende voordelen:
- Krachtige, lichtgewicht haarkuur
- Nieuwe Ceramide Technology egaliseert de poreusheid en spoelt uit zonder restanten
- Voor het herstel van zelfs het meest getraumatiseerde haar
- Voor langer behoud van de kleur
- Ideaal vóór of na het wassen
- Eenvoudig in gebruik: minuutje laten inwerken, uitspoelen – klaar!

De ingrediënten:
- Keratin Healing System – L’ANZA’s exclusieve, helende systeem vult essentiële keratineproteïnen aan om het haar te herstellen en de haarstructuur van binnenuit te versterken. Voor extra kracht en elasticiteit.
- Flower Shield Complex – uniek systeem dat werkt met krachtige, natuurlijke antibleek-protectors, die worden gevonden in bloemen. Deze beschermen de haarkleur tegen vervagen, zoals de natuur de kleur van bloemen beschermt. Voor een maximale houdbaarheid van de haarkleur.
- Mongongo Oil – ‘vitamine E-bom’ die het haar ontwart en beschermt tegen schade door de zon en stress van buitenaf.
- Squalaan – bevat vochtinbrengende eigenschappen die de glans verhogen en haarbreuk voorkomen. Bootst de natuurlijke oliën van het haar na.
- Tamarindevrucht – boordevol vezels, antioxidanten en vitaminen. Stimuleert een gezonde haargroei en versterkt het haar.

Introductieprijs €27,95

RestorativeConditioner430

> Its a 10 Haircare

10 voordelen in één voor mooier haar

Een revolutionair product met zoveel voordelen dat we het wel moesten opnemen in ons assortiment. En dat voor een introductieprijs van €18,95.

1. voedt droog, beschadigd haar
2. herstelt glans
3. ontwart
4. maakt pluisvrij

5. verzegelt en beschermt de haarkleur
6. helpt tegen gespleten punten

7. stopt haarbreuk
8. maakt het haar zijdezacht
9. verbetert de natuurlijke schoonheid
10. beschermt tegen uv en tegen hitte bij warmtetool

itsa10 430

 

> Expo Lucas Smit

We hebben weer een nieuwe exposeur. De schilderijen zijn van Lucas Smit. Kijk hier voor zijn website en meer info.

lucassmit430 1

lucassmit430 2

lucassmit430 3

> Corona, onze maatregelen

- Ben je verkouden en/of rillerig, blijf thuis. Bij binnenkomst zal nogmaals gevraagd worden of je gezondheidsklachten hebt.
- Kom niet te vroeg en niet te laat want de wachtplaatsen zijn beperkt.
- Uiteraard volgen ook wij het advies op van de overheid en dragen wij een mondkapje. We waarderen het als je zelf ook een mondkapje draagt. Heb je geen mondkapje, dan hebben we er een voor jou.
- Tevens is het mogelijk af te spreken op een rustig moment als je je daar prettiger bij voelt.
- Waar nodig hebben we plexiglas kuchschermen.
- We hebben desinfecterende handgèl om je handen te reinigen.
- Na iedere behandeling wordt de werkplek gereinigd.
- Uiteraard zijn alle verdere hygiëne maatregelen aangescherpt.

Wij hopen met deze maatregelen ons steentje bij te dragen zodat we iedereen veilig blij kunnen maken met zijn of haar haar.

veilignaardekapper430

> Haar en zon tips

Haar en zon zijn geen ideale combinatie. Om je haar optimaal te beschermen kan je gebruik maken van Kérastase Soleil. Hieronder 7 tips om je haar te beschermen tegen de zon:

1. Verwen jezelf met een nacht treatment
De lange, hete zomerdagen zijn zwaar voor jouw haar. De nacht geeft de ideale kans om jouw haar te repareren en de vitaliteit te herstellen. Breng een voedende leave-in conditioning crème aan op het haar voor je naar bed gaat, gericht op droge, frizzy gebieden. Wanneer je wakker wordt, zullen al jouw haarproblemen als sneeuw voor de zon verdwenen zijn.

2. Creëer een schild voor het zonnen en zwemmen
De meest plezierige momenten van de zomer – warm weer, buiten zijn, ontdekken en zwemmen – kunnen hun tol eisen op het haar. Voordat je jezelf toegeeft aan het zomerplezier: week je strengen in vers water en voeg een leave-in conditioning crème toe. Doordrengd van pure, voedende en beschermende elementen, zal het haar minder snel schadelijke elementen, zoals chloor en zout absorberen.

3. Reinig met zorg
Het haar raakt vervuild door het strand of zwembad. Je hebt de neiging om het vaak schoon te scrubben. Dit is prima, zolang je wel gebruik maakt van een geschikte subtiele shampoo, special gemaakt om het haar te reinigen van zout, chloor en zand residuen, en het te beschermen tegen de zonsessies van de volgende dag. Dit zal onnodig uitdrogen sterk verminderen.

4. Vermijd te veel hitte
De zomer is al warm genoeg. Jouw haar heeft geen intens föhnen of andere hitte-tools nodig bovenop deze zon. Belangrijk is om jouw styling met hitte zoveel mogelijk in te perken. Probeer vooral het haar natuurlijk te laten drogen en gebruik alleen af en toe een styling tool. Het zal de seizoensschade sterk doen verminderen.

5. Houd de hydratatie vast
Droog haar is de zomer zijn grootste vijand. Je hebt al de hydratatie nodig die je kan krijgen. Dit is geen problem met een goede solide routine van hydraterende producten – Begin met een goed masker en leave-in conditioner. Mocht je naar buiten gaan, doe een hoed op. Dit beschermt je hoofd tegen de zon en helpt jouw haar gehydrateerd te houden.

6. Blijf gezond en gehydrateerd
Jouw gezondheid is essentieel voor jouw totale schoonheid, en het haar is hierin geen uitzondering. Om te voorkomen dat strengen uitdrogen in de zomer, drink genoeg verkoelende drankjes en voeg vers fruit en groentes toe aan jouw dieet. Met een gezond, gehydrateerd lichaam kan je jouw haar naar nieuwe hoogtes brengen, zeker in de zomer.

7. Behoud je natuurlijke kleur
Meer dan op enig ander moment, is het in de zomer chic en voordelig om je haarkleur natuurlijk te houden. Zon, hitte, zout en andere elementen zijn al behoorlijk zwaar voor het haar. Waarom zou je kleur nog toevoegen aan deze mix? Ga voor au naturel tot de herfst voor de deur staat.

Soleil2020 430

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25