logo 809836513
movie_klein
nieuwsbrief_klein

> Hairfashion zomer 2020

Voor jouw nieuwe voorjaarslook zitten Arti Hair en jij samen aan de knoppen.

Jij geeft aan wat je wel en niet wilt, Arti Hair zet alle vakkennis in voor een geweldig trendkapsel dat je verwachtingen overtreft. Hoe dan? Gewoon, omdat Arti Hair de juiste skills in huis heeft waarmee jij de volledige controle over je haar krijgt.
De kapsels uit de Haarmodelijn Voorjaar – Zomer 2020 zijn really impressieve! Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen die Arti Hair helemaal afstemt op de vorm van je gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? No way: ieder trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher.

LEF TONEN
Wie zegt dat de kleur van je haar in de zomer per se lichter moet zijn dan in de winter? Onzin! Net zoals jij zelf bepaalt of je die fijne linnen broek ook in de winter draagt, heb jij ook de controle over je haarkleur. En zeg nou zelf: dat diepe donkerbruin staat toch geweldig als je huid een kus van de zon heeft gehad? Wel krijg je ’s zomers vaak meer zin in warmte in je haar. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden dit seizoen oneindig – van stralend goudblond via rijke mocca naar gloedvol koper. Heb je koele highlights? Ga dan eens voor een warme toner, dé trend voor het komend seizoen waarvoor je bij Arti Hair natuurlijk aan het juiste adres bent. Een toner is een tijdelijke kleuring die na het wassen over je huidige haarkleur heen wordt gezet. Zo ben je ongeveer zes weken lang super trendy en kun je naar hartenlust spelen met je highlights. Go for it!

TOTALLY IN CONTROL
Een kapsel met langere bovenlengtes vormt de perfecte basis voor oneindig veel stylingmogelijkheden, of je nu voor een rustige of een meer uitgesproken look gaat. Zeker als je een beetje handig bent met tools zoals een krul- of steiltang heb je de volledige controle over je haar. Ben je dat (nog) niet? Wij leggen je graag uit hoe je het effect uit de salon moeiteloos thuis nabootst. De professionele producten die je ook thuis kunt gebruiken, doen de rest, voor een perfect gestyleerd resultaat.

NHLweb430

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25