logo 809836513
movie_klein
nieuwsbrief_klein

> Hairfashion najaar/winter 2019

Shadow, haarlijn najaar/winter 2019

Met de nieuwe Haarmodelijn SHADOW geeft Arti Hair je megaveel vrijheid voor een look die perfect weergeeft wie jij bent. Met contrasten in vorm en kleur die voorheen onverenigbaar leken, maar nu voor een stijlvolle balans zorgen. Kom dus uit je schaduw en be your true self!
STRAK MET BEWEGING
Bij de nieuwe Haarmodelijn, zie je dat de contourlijnen vrijwel allemaal superstrak zijn, terwijl het haar zelf volop bewegingsruimte heeft. Hoe dat komt? Door de vele lagen die op verschillende manieren en met diverse technieken in het haar worden geknipt of gesneden! Die lagen sluiten vaak niet op elkaar aan, maar toch oogt het geheel vloeiend en botst het nergens.
TRENDY KOEL
Tussen diep asbruin en licht zandbeige als inspirerende uitersten ligt dit seizoen een wereld aan geweldige tinten. Hoewel koele en warme nuances in deze collectie perfect samengaan, is koel de absolute trend. De cooltint bij uitstek is uiteraard grijs. Die zie bij SHADOW dan ook terug in allerlei nuances! Hier en daar wordt grijs afgewisseld met hippe metallic accenten in bijvoorbeeld Rose en Lavender, voor spectaculaire schaduweffecten. Een mooie grijze kleuring maken vraagt echter om het vakmanschap van een kleurspecialist.
STYLEN MET STIJL
De vele lagen en lengteverschillen geven je oneindig veel mogelijkheden voor classy stylings. Wil je juist je losse kant laten zien? Dan accenteer je de beweging in je haar met bijvoorbeeld een volume powder of een flexible hairspray. Ben je meer in de classic mood? Dan kun je kiezen voor producten als een styling oil of een glansspray. Kortom: voel je vrij en creƫer je eigen realiteit bij Arti Hair!

NHL10 2019compilatie430

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25