logo 809836513
movie_klein
nieuwsbrief_klein

> Arti Hair blijft vooralsnog open

Met de handen in ons haar hebben we gewikt en gewogen. Na de toespraak vanavond van Premier Rutte hebben we ervoor gekozen om Arti Hair NIET te sluiten. We begrijpen het volledig als je besluit om je bezoek uit te stellen maar we willen er ook graag zijn voor diegene die toch graag z’n haar wil laten doen.
De premier heeft uitgelegd dat er 3 scenario’s zijn om het virus te bestrijden. Nederland kiest ervoor om het virus langzaam te laten verspreiden om zo iedereen weerstand te laten opbouwen. Sowieso heel veel mensen zullen het virus dus krijgen. En verreweg de meeste mensen met milde klachten. Dit scenario duurt geen weken maar vele maanden. En dit scenario is voornamelijk gekozen om de druk op de gezondheidszorg aanvaardbaar te houden. Als we zouden sluiten, wanneer zouden we dan weer open moeten gaan. Na 3 weken? Of na 3 maanden? Ook dan zal het virus nog verspreiden.
Wel moeten we maatregelen nemen om er echt alles aan te doen om de zwakkeren in de samenleving te beschermen. Dat wil zeggen:
- Ben je verkouden of rillerig, blijf thuis. Ook gezondheidsgevoelige senioren en mensen met een zwakke gezondheid raden we ook aan het bezoek nog even uit te stellen.
- De besmetting gaat bijna altijd via speekseldruppeltjes en die verspreidt je door te hoesten of in iemands gezicht te praten.
- Vanaf nu gaan we tussen elke klant een stoel vrijhouden om 1,5m. ruimte te creëren.
- We verzoeken iedereen met elektronisch te betalen.
- Uiteraard zijn ook onze hygiëne maatregelen aangescherpt.
Wij hopen met deze maatregelen ons steentje bij te dragen zodat onze samenleving zo snel mogelijk weer op gang kan komen. We zullen niet vetter en sterker uit deze crisis komen maar in ieder geval dankbaar en bewuster van het feit hoe kwetsbaar we zijn.

mjhijh430

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25