logo 809836513
movie_klein
nieuwsbrief_klein

> Haar en zon tips

Haar en zon zijn geen ideale combinatie. Om je haar optimaal te beschermen kan je gebruik maken van Kérastase Soleil. Hieronder 7 tips om je haar te beschermen tegen de zon:

1. Verwen jezelf met een nacht treatment
De lange, hete zomerdagen zijn zwaar voor jouw haar. De nacht geeft de ideale kans om jouw haar te repareren en de vitaliteit te herstellen. Breng een voedende leave-in conditioning crème aan op het haar voor je naar bed gaat, gericht op droge, frizzy gebieden. Wanneer je wakker wordt, zullen al jouw haarproblemen als sneeuw voor de zon verdwenen zijn.

2. Creëer een schild voor het zonnen en zwemmen
De meest plezierige momenten van de zomer – warm weer, buiten zijn, ontdekken en zwemmen – kunnen hun tol eisen op het haar. Voordat je jezelf toegeeft aan het zomerplezier: week je strengen in vers water en voeg een leave-in conditioning crème toe. Doordrengd van pure, voedende en beschermende elementen, zal het haar minder snel schadelijke elementen, zoals chloor en zout absorberen.

3. Reinig met zorg
Het haar raakt vervuild door het strand of zwembad. Je hebt de neiging om het vaak schoon te scrubben. Dit is prima, zolang je wel gebruik maakt van een geschikte subtiele shampoo, special gemaakt om het haar te reinigen van zout, chloor en zand residuen, en het te beschermen tegen de zonsessies van de volgende dag. Dit zal onnodig uitdrogen sterk verminderen.

4. Vermijd te veel hitte
De zomer is al warm genoeg. Jouw haar heeft geen intens föhnen of andere hitte-tools nodig bovenop deze zon. Belangrijk is om jouw styling met hitte zoveel mogelijk in te perken. Probeer vooral het haar natuurlijk te laten drogen en gebruik alleen af en toe een styling tool. Het zal de seizoensschade sterk doen verminderen.

5. Houd de hydratatie vast
Droog haar is de zomer zijn grootste vijand. Je hebt al de hydratatie nodig die je kan krijgen. Dit is geen problem met een goede solide routine van hydraterende producten – Begin met een goed masker en leave-in conditioner. Mocht je naar buiten gaan, doe een hoed op. Dit beschermt je hoofd tegen de zon en helpt jouw haar gehydrateerd te houden.

6. Blijf gezond en gehydrateerd
Jouw gezondheid is essentieel voor jouw totale schoonheid, en het haar is hierin geen uitzondering. Om te voorkomen dat strengen uitdrogen in de zomer, drink genoeg verkoelende drankjes en voeg vers fruit en groentes toe aan jouw dieet. Met een gezond, gehydrateerd lichaam kan je jouw haar naar nieuwe hoogtes brengen, zeker in de zomer.

7. Behoud je natuurlijke kleur
Meer dan op enig ander moment, is het in de zomer chic en voordelig om je haarkleur natuurlijk te houden. Zon, hitte, zout en andere elementen zijn al behoorlijk zwaar voor het haar. Waarom zou je kleur nog toevoegen aan deze mix? Ga voor au naturel tot de herfst voor de deur staat.

Soleil2020 430

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25