logo 809836513
testimonial_klein-D
nieuwsbrief_klein2

Wat kan je verwachten en prijslijst?

Jouw haar is onze zorg. Fashion door vakkundige haarvrienden.
De nieuwste kapsels met een ouderwets goede service.
Arti Hair is er voor iedereen die werkelijk geeft om z'n haar en daarmee graag uiting geeft aan zijn of haar persoonlijkheid.

20% Jongerenkorting

20% op alle behandelingen voor alle jongeren van 13 t/m 20 jaar

20% Studentenkorting

20% korting op alle behandelingen voor fulltime studenten (op vertoon ov-kaart)

10% Ouderenkorting

10% korting op alle behandelingen voor alle klanten vanaf 67 jaar

Abonnementenservice

Bij terugkerende behandelingen 12 'rittenkaart' voor de prijs van 10 behandelingen. Maar liefst 2 behandelingen gratis dus. Kijk hier voor meer info.

Global Curl Concept

Doen jouw krullen wat jij wil? Bij Arti Hair bieden wij een speciale knipbehandeling aan waarbij we door middel van een bijzondere techniek de krullen per bundel inknippen om zo voor het juiste volume te zorgen. Kijk hier voor meer (prijs)info.

Blij met je haar garantie

Ben je niet helemaal tevreden met je nieuwe kapsel? We zien je graag terug zodat we je alsnog met een goed haargevoel naar huis kunnen laten gaan. Bij Arti Hair kan je altijd binnen 3 weken terugkomen. Loop even binnen, bel of mail via het
contactformulier.

Afspraakuitnodiging

Waar blijft de tijd? Er zijn zo weer een aantal weken voorbij. Dan kijk je in de spiegel en denk je: Ik moet hoognodig weer eens naar de kapper. Het kan echt niet meer. En voor je dan een afspraak hebt ben je weer een paar weken verder. De oplossing is de afspraakuitnodiging. Kijk hier hoe simpel en effectief het werkt.

Alle behandelingen zijn inclusief

wasmassage met speciaal bad en verzorger, versteviging, gèl, wax en lak.
 
GENTS  
wasmassage knippen drogen 36,60
baard knippen 11,00
kleuring v.a. 35,10
   
KIDS  
knippen tot 2 jaar 16,20
knippen 2 t/m 12 jaar 23,30
wassen knippen drogen v.a. 29,30
   
LADIES  
wasmassage knippen 38,80
wasmassage knippen drogen 48,40
wasmassage knippen modelföhnen 58,00
wasmassage knippen watergolven 61,90
wasmassage modelföhnen
36,20
wasmassage watergolven 38,30
opsteken v.a. 33,10
meerprijs (half)lang haar 8,50
   
KLEUR  exclusief wassen knippen föhnen  
spoeling/toner v.a. 14,30
totale kleur houdbare spoeling
35,00
totale kleur haarverf
49,70
totale kleur Henna
49,70
combinatiekleur v.a. 45,30
meerprijs (half)lang haar 10,30
foliekleur of balayage visueel v.a. 52,00
foliekleur of balayage (half)lang 2/3 v.a. 62,60
foliekleur of balayage (half)lang heel v.a.
72,90
   
VORM  *inclusief wassen knippen föhnen  
*global curl special krullen knippen v.a.
83,30
deelpermanent v.a. 47,20
*volledige permanent 113,10
relaxen/ontkrullen v.a. 51,20
meerprijs (half)lang haar 18,60
*dubbelwikkeling/spiraalpermanent v.a.   206,90

Alle behandelprijzen zijn tijdsgerelateerd.

Kijk hier voor: Afspreken

Kijk hier voor: Openingstijden

Schijf je hier in op Arti News.

Advies

Hoe word je blij met je haar?
Tijd voor advies. Wat gaan we doen en wat bereiken we ermee? Wat wil je wel, wat wil je niet? Het nieuwste van het nieuwste of juist klassiek? Heb je veel tijd om je haar te onderhouden of kom je altijd tijd tekort? Eerst kijken naar het haar, hoofdhuid, gezichtstype/hoofdvorm, karakter en kleurtype.
- Haartype: Dikte van het haar, structuur van het haar, poreusiteit van het haar. Hoofdhuid: Is de hoofdhuid gezond, normaal, droog, uitgedroogd of juist vet.
- Gezichtstype/hoofdvorm: Hoe is de schedelvorm? Is de kruin plat of juist bol, loopt het achterhoofd slank weg, Is de gezichtsvorm rond, ovaal, rechthoekig of vierkant
- Karakter: Wordt het kapsel in- of extravert? conservatief of progressief? rustig of uitdagend? klassiek of hip? Met andere woorden: Past het haar bij de persoon?
- Kleur: Met een kleurentest kunnen we eventueel kijken welke kleuren het meest geschikt zijn.
Ook foto's van jezelf of je nieuwe look zijn erg behulpzaam voor een advies maar uiteindelijk gaat het maar om één ding. Voel jij je lekker met je haar en kan je er zelf gemakkelijk mee uit de voeten. Met andere woorden: Ben je blij met je haar?

Beauty

De beste merken
Houd je van zacht haar of juist van stevig haar? Welke producten passen het best bij jouw haar en hoofdhuid en bij jouw wens.
- Rektest: Bij droog haar kijken we of het haar echt verdroogd is(een vochtprobleem) of verzwakt(een keratineprobleem).
- Hoofdhuid: Is de hoofdhuid soepel of staat de huid juist erg strak? Is de huid snel vet of juist droog? Zijn er oneffenheden?
Op al deze vragen passen we dan de productkeuze aan. Voor bijna ieder probleem is een oplossing.
Met de beste merken bij Arti Hair waaronder Kérastase en Lanza is je hoofdhuid en haar in professionele handen.
Na het adviesgesprek begint de behandeling met een ontspannende was- en drukpuntmassage. Veel huidproblemen worden veroorzaakt door een slechte conditie van de hoofdhuid. Zo'n massage zorgt voor een goede doorbloeding van de hoofdhuid en het afvoeren van afvalstoffen. Hierdoor wordt de conditie van je haar verbeterd.

Knippen

Zeven verschillende gezichtsvormen
Het knippen van je haar begint bij Arti Hair met een adviesgesprek. Het is namelijk belangrijk dat een kapsel goed bij je past. Bij de structuur van je haren, maar ook bij de vorm van je gezicht. Er bestaan wel zeven verschillende gezichtsvormen: hartvormig, ruitvormig, rond, vierkant, langwerpig, ovaal en peervormig. Door een goede coupe kan je bepaalde eigenschappen accentueren of juist camoufleren. De professionele haarstylisten van Arti Hair geven je graag gericht advies, met tips over de verzorging en styling van je haar.

Kleuren

Kleur bekennen
Bij het kiezen van een haarkleur is het raadzaam om te kijken of deze goed past bij de tint van je huid en de kleur van je ogen. Verder is het natuurlijk ook belangrijk om een haarkleur te kiezen die je vooral mooi vindt. Grofweg is er een onderscheid te maken tussen donkere versus lichtere en warme versus koele kleuren. Bij Arti Hair kan je vertrouwen op een deskundige kleurenanalyse. Alle hairstylisten zijn volledig opgeleid tot kleurspecialist.

Vorm

Geef je krullen de ruimte
Krullend haar is weer helemaal terug in het modebeeld. Heb je van jezelf stijl haar, dan kan je een kruleffect bereiken op allerhande manieren; door het gebruik van de welbekende Carmenset of het indraaien van traditionele papillotten voor tijdelijke krullen tot de keuze voor een permanente omvorming. Met permanentvloeistof zijn verschillende effecten te bereiken; van kleine krullen tot lange spiraalvormige krullen of slagen in uw haar. Ook bij gekleurd haar is er veel mogelijk. We adviseren je graag.

Kids

Relaxed
Kinderen hebben bij Arti Hair een bijzondere positie. In maritieme sfeer zitten ze in houten bootjes en varen ze naar een heuse vuurtoren gebouwd door scheepstimmerman Arjan Broers.
Zo zijn ze lekker afgeleid van wat er allemaal gebeurt aan hun hoofd. Ook voor moeders en vaders verloopt deze kinderknipbehandeling daardoor een stuk relaxter. Uiteraard krijgt ieder kind na afloop een leuke verrassing als beloning voor het stilzitten van Beer Bob.

PartyHair

Hippe Updo's of een klassieke Grace Kelly-rol. Een feest of een bruidskapsel. Maak een afspraak voor advies. Werk op lokatie en make-up is ook mogelijk.

Voor de algemene voorwaarden kijk je hier.

overartihair r trans

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25