logo 809836513
afspreken_klein
nieuwsbrief_klein

Recensies

Ervaringen en recensies van klanten.

PlaatsJouwErvaringGroen

 

Kijk voor meer dan 100 reviews hier op de Wugly Winkels site.

WuglyLink430

Sjoukje uit Huizen

De eerste kennismaking en behandeling van Laila was voor mij een openbaring. Voelde me rot, zag er niet uit. Kwam als een ander mens met een nieuw hoofd weer thuis.

Nicole uit Huizen

Wat een ontzettend leuke avond is dat dan. Claudia heeft mij uitgelegd en geprobeerd te leren hoe ik mijn haar het beste kan föhnen.
Naast dat ik het erg leuk en leerzaam vond, lukt het ook nog. Ondanks geen geduld van mijn kant toch resultaat :) Ik ben blij. Heerlijk eerlijk die Claudia!
Geweldig, een kapper die dit 's avonds voor zijn klanten organiseert en het bijna voltallige personeel inzet. Echt top, bedankt! Nicole

Annemarie uit Huizen

Top kapper! Super leuke teach me tonight avond gehad en geleerd om mijn haar op te steken. Alle collega's jaloers.....

Ellen uit Huizen

Wat een leuke avond was de 'Teach me tonight'. Ik heb er heel erg van genoten (stiekem ook van de hoofdmassage van Petra, dank je wel). Ik heb geleerd hoe ik mijn haar goed moet föhnen en ook een leuke truc om mijn haar op te steken (dank je, Ilonka).
Ik voelde me welkom en het was een leuke Ladies-night: allen erg bedankt voor het warme welkom, de gezelligheid, verwennerij en leerzame tips.
Tot de 22e, dan gaat Stephan aan de slag en wordt het nog beter.
Groet, Ellen

Caroline uit Huizen

Na een lange zoektocht dan toch eindelijk een Kapper gevonden die begrijpt waar het om gaat, luisteren, kijken en creëren!!
Top geverfd door Demelza, heel deskundig en liefde voor het vak! Een stukje kunst waar ik naar opzoek was!! Dankjewel. Caroline.

Heidi uit Huizen

Geweldig dat jullie ruim de tijd nemen om alles uit te leggen. Ik vond het heel goed dat m'n haar uitgebreid gewassen werd met allerlei tips(meer proteïne) en een haarmasker. En dan ook nog een supervet kapsel. Een ontspannen afsluiting van een varrassende dag aangezien ik vanochtend pas hoorde dat ik vanavond naar Arti Hair ging.

Vivienne uit Huizen

Na een paar omzwervingen, ben ik weer teruggekeerd naar Arti Hair, en ik ben weer verzekerd van een coupe waar ik heel blij mee ben! Dank je wel Laura, ik kijk al uit naar de volgende afspraak.

Els uit Huizen

Lieve Stephan, Je hebt me vandaag gemetamorfosed met afgedekte spiegel zodat ik tijdens de behandeling niets kon zien. Ik ben er super blij mee en de verrassing des te groter. Je hebt me echt een heel blij mens gemaakt. Dit had ik echt nodig.

overartihair r trans

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25