logo 809836513
afspreken_klein
nieuwsbrief_klein2

Recensies

Ervaringen en recensies van klanten.

PlaatsJouwErvaringGroen

 

Kijk voor meer dan 100 reviews hier op de Wugly Winkels site.

WuglyLink430

Elly uit Huizen

Super, super tevreden. Niet alleen over de deskundigheid van het kleuren maar ook over de vriendelijkheid. Dankjewel Mirjam.

Marleen uit Huizen

Gisteren een lange zit maar wat ben ik blij met mijn haar. Al vele complimenten gekregen, van half lang donker naar redelijk kort en blond. Bedankt Brigitte voor de goede service!

Donata uit Huizen

Ik had vanavond om 18.00 uur een hele behandeling gepland (high en low lights) en een knipbeurt. Tegelijk zou mijn dochter worden geknipt. Ik twijfelde over het kleuren omdat mijn haar te droog was en ik heb dit afgezegd en gezegd dat ik eigenlijk de puntjes wilde bijwerken omdat ik mijn haar te droog vond. En het groeide naar mijn idee ook niet meer. Ik werd geholpen door Kirsten ik wil haar echt mijn complimenten geven. Ze gaf mij het advies mijn haar niet te knippen en het gewoon een goede behandeling te geven. Ik heb het er net nog met mijn dochter over gehad. De meeste kappers gaan dan maar gewoon knippen maar haar advies was precies wat ik (en mijn haar) nodig had. Ik ben ontzettend blij dat ze het niet geknipt heeft en wellicht kom ik vaker terug voor alleen een behandeling zodat mijn haar eindelijk eens weer kan groeien. Lieve schat, mijn haar voelt super goed en ik ben echt blij dat je mij dit advies hebt (durven) geven. Complimenten. Bedankt! Donata

Sjoukje uit Huizen

De eerste kennismaking en behandeling van Laila was voor mij een openbaring. Voelde me rot, zag er niet uit. Kwam als een ander mens met een nieuw hoofd weer thuis.

Nicole uit Huizen

Wat een ontzettend leuke avond is dat dan. Claudia heeft mij uitgelegd en geprobeerd te leren hoe ik mijn haar het beste kan föhnen.
Naast dat ik het erg leuk en leerzaam vond, lukt het ook nog. Ondanks geen geduld van mijn kant toch resultaat :) Ik ben blij. Heerlijk eerlijk die Claudia!
Geweldig, een kapper die dit 's avonds voor zijn klanten organiseert en het bijna voltallige personeel inzet. Echt top, bedankt! Nicole

Annemarie uit Huizen

Top kapper! Super leuke teach me tonight avond gehad en geleerd om mijn haar op te steken. Alle collega's jaloers.....

Ellen uit Huizen

Wat een leuke avond was de 'Teach me tonight'. Ik heb er heel erg van genoten (stiekem ook van de hoofdmassage van Petra, dank je wel). Ik heb geleerd hoe ik mijn haar goed moet föhnen en ook een leuke truc om mijn haar op te steken (dank je, Ilonka).
Ik voelde me welkom en het was een leuke Ladies-night: allen erg bedankt voor het warme welkom, de gezelligheid, verwennerij en leerzame tips.
Tot de 22e, dan gaat Stephan aan de slag en wordt het nog beter.
Groet, Ellen

Caroline uit Huizen

Na een lange zoektocht dan toch eindelijk een Kapper gevonden die begrijpt waar het om gaat, luisteren, kijken en creëren!!
Top geverfd door Demelza, heel deskundig en liefde voor het vak! Een stukje kunst waar ik naar opzoek was!! Dankjewel. Caroline.

overartihair r trans

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25